"Pijan slupao službeni auto vraćajući se sa skupa SNS"

Novosadska inspekcija pokrenula je disciplinski postupak protiv svog zaposlenog Gorana Tamindžije, javlja 021.rs.

Izvor: B92

Petak, 28.04.2017.

15:48

Postupak je pokrenut jer je on 5. marta, prilikom povratka s predizbornog skupa SNS-a u Kaću, slupao službeni automobil.

On je tog dana bio na koncertu Baje Malog Knindže koji je SNS organizovao u Kaću kao deo predizborne kampanje Aleksandra Vučića, a prilikom povratka je izleteo sa puta i slupao službenu škodu "fabiju". Policija je utvrdila da je imao 1,09 promila alkohola u krvi.

U odgovoru na odborničko pitanje odbornika Aleksandra Bujića iz Pokreta "Dosta je bilo", Gradska inspekcija je navela da je Tamindžija zaposlen kao predradnik izvršilac poslova prinudnog izvršenja u Odseku za prinudna izvršenja inspekcije i da je tog dana od 15 do 22 časa bio pasivno dežuran.

Kao osnov za disciplinski postupak, koji je pokrenut 21. aprila, navedeno je da je on nezakonito i nesavesno raspolagao vozilom, kao i da je počinio težu povredu radne obaveze, jer je bio pod uticajem alkohola.

Disciplinska komisija još nije izrekla kaznu, koja može biti od smanjenja plate do otpuštanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: