Zaplenjeno šest tona nafte u Velikom Gradištu

Carinici su danas u Velikom Gradištu, prilikom ulazne kontrole jednog teretnog broda, otkrili šest tona neprijavljenog dizel goriva.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 27.04.2017.

18:13

Zaplenjeno šest tona nafte u Velikom Gradištu
Foto: Uprava carina

Kako je saopštila Uprava carine, tim brodom, koji je u konvoju imao tri barže i plovio pod zastavom Slovačke, upravljao kapetan koji je rumunski državljanin.

U dokumentaciji koja je predata prilikom ulazne kontrole prijavljeno je da brod u rezervoaru ima 24,5 tone pogonskog goriva, a merenjem goriva, nisu utvrđena odstupanja.

Međutim, kontrolom barži utvrđeno je da i one imaju rezervoare sa gorivom koje nije bilo prijavljeno, a reč je šest tona neprijavljenog dizel goriva.

Gorivo je otkriveno u rezervoarima dve barže koje su bile u konvoju, kao i u dva bureta od po 200 litara, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: