PS: Tači nije iznenađenje, ali Tadić...

Od Hašima Tačija nije iznenađenje, ali bivši predsednik Srbije bi morao da pobedi sujetu i ne napada svoju zemlju pred strancima.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.04.2017.

07:54

PS: Tači nije iznenađenje, ali Tadić...

To ocenjuju u Pokretu socijalista povodom izjave Borisa Tadića da je podrška Evropske unije vlasti u Srbiji nedemokratska.

"Tadić nije kritikovao Ramu zbog poziva na treći balkanski rat, nije rekao ni Tačiju da nema Velike Albanije, nije se usudio ni da traži od EU da osudi pozive na rat, ali je smogao hrabrosti da napadne svakog ko podržava Srbiju", navodi se u saopštenju te stranke.

Kako pcenjuju, Tadić ne može da oprosti Srbiji što ne glasa za njega i zato je spreman da se Srbiji osveti na bilo koji način.

"Tražiti od stranaca da Srbiju i njen narod kažnjavaju, samo je jedan od načina.

Tadić bi morao da zna da oni koji loše govore o svojoj zemlji nigde nemaju poštovanje ni ugled. Takve, svet ne razume, a Srbija neće da podrži. Izbori su rekli sve, samo to Tadić nikako da razume", zaključuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: