Iz SRS u SNS i u fotelju državnog sekretara

Šef poslanika SRS Vojislav Šešelj interesovao se za status svog dojučerašnjeg poslanika Marka Milenkovića na sednici Skupštine Srbije.

Izvor: Beta

Sreda, 26.04.2017.

00:12

Iz SRS u SNS i u fotelju državnog sekretara
Tanjug

On je na sednici pitao ministra prosvete Mladena Šarčevića kako je moguće da se za državnog sekretara imenuje Milenković koga su radikali pre nekoliko dana "prisilili da podnese ostavku na mesto poslanika, jer je izdao radikale" i u vreme predizborne kampanje je radio za suparnički tabor, odnosno za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

"Išao je od kuće od kuće naših članova i simpatizera i objašnjavao da smo se Vučić i ja sve dogovorili, da on bude predsednik, a ja premijer i tako nam je oborio sa 20 procenta glasova na tri odsto", rekao je Šešelj.

On je rekao da je mesto državnog sekretara najviša činovnička funckija, te upitao "Kako čoveka koji se ovako moralno obrukao do krajnjih granica promoviše u najviši državni činovnički red".

"Kakav je onda to ministar prosvete i zaslužuje li da ostane u Vladi, zašto ne podnese ostavku i kako je Vlada sebi dozvolil da prihvati takav predlog", upitao je Šešelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: