Ubica navijača Zvezde ostao bez nogu u eksploziji / VIDEO

Duško Roganović je ostao bez nogu u eksploziji koja se dogodila na Autobuskoj stanici u Herceg Novom, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Utorak, 25.04.2017.

20:32

Ubica navijača Zvezde ostao bez nogu u eksploziji / VIDEO

On je prevezen u bolnicu u Meljinama, gde su mu amputirane obe noge, sanirane ostale povrede, a potom je prebačen helikopterom u KBC u Podgorici.

Beogradski list prenosi nezvanična saznanja da je Roganović izgubio mnogo krvi, ali je u trenutku transporta bio stabilan.

Prema prvim izjavama svedoka, u ovom incidentu je bilo i povređenih, međutim u Hitnoj službi hercegnovskog Doma zdravlja i u Bolnici Meljine potvrdili su da niko osim Roganovića kod njih nije primljen.

Duško Roganović je odranije poznat policiji. Osuđen je na 12 godina zatvora za ubistvo vođe navijača "Delija" Marka Vesnića iz Beograda i ranjavanje Ivana Markovića. Ubistvo se desilo 2009. u Igalu. Kaznu mu je potom Apelacioni sud smanjio na osam godina. Spekuliše se i da je Roganović i sada povezan sa određenim kriminalnim krugovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: