Predsednik odbora mesta 85: Nema krađe

Predsednik biračkog odbora 85 u Novom Pazaru Hivzo Bektović izjavio je da na tom biračkom mestu nije bilo nikakve izborne krađe.

Izvor: B92

Nedelja, 09.04.2017.

15:13

Predsednik odbora mesta 85: Nema krađe
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

On je naveo da je dovoljno samo reći da su svi članovi biračkih odbora iz štabova svih kandidata potpisali zapisnik i verifikovali izbornu volju građana.

"Na izborima su bili predstavnici svih predsedničkih kandidata koji su pratili ceo izborni ciklus" podvukao je Bektović.

On je rekao da postoji jedan manji, nenamerni propust.

"Taj propust smo uvideli ali svi članovi biračkog odbora su bili saglasni da je suštinski izborna volja građana evidentna iz prebrojanih glasačkih listića. Upravo zato su svi potpisali zapisnik bez primedbe, jer je svima bilo jasno da je stanje u kutiji bilo pravo stanje stvari toga dana" rekao je.

Niko od nas nije ni pomislio da na bilo koji način koriguje ovaj propust koji smo napravili, već smo ceo materijal, takav kakav je poslali RIK-u, naveo je Bektović i podvukao da apsolutno nije bilo nikakve krađe, pogotovu ne namere i da su radili svoj posao najbolje što su mogli.

Predsednik RIK Vladimir Dimitrijević saopštio da je notorna laž tvrdnja da je ukupno 793 glasa sa dva biračka mesta u Novom Pazaru upisano Aleksandru Vučiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: