Predsednik odbora mesta 27: Tužiću zbog laži o krađi

Predsednik biračkog odbora na biračkom mestu broj 27 u Novom Pazaru Goran Jovanović izjavio je Tanjugu da nikakve krađe nije bilo na tom mestu.

Izvor: B92

Nedelja, 09.04.2017.

15:02

Predsednik odbora mesta 27: Tužiću zbog laži o krađi
Foto: Tanjug

On je najavio krivičnu prijavu protiv članova RIK-a, iz reda predstavnika opozicionih kandidata, koji su neistinitim navodima naneli štetu njegovom ugledu.

Jovanović je precizirao da je bio predsednik biračkog mesta broj 27 u “Muru“ i da je posle glasanja na biračkom mestu završeno sve zapisnički, kao i da su tri puta prebrojali glasove i da je sve bilo ispravno.

"Lično me je policija pratila do opštine, u opštinu sam odneo i imam ispravan zapisnik da sam predao materijal u sto posto ispravnom stanju", rekao je Jovanović.

"Kod nas nikakvih grešaka nije bilo, ničeg", istakao je Jovanović.

"Kao predsednik biračkog mesta 27 podneću krivičnu prijavu protiv svih koji su hteli da naruše moju čast i ugled. Što se tiče predsedničkih izbora ja znam da su protekli mirno i u najboljem redu a ko je god mislio da može da mi nešto naudi dokazaće na sudu", poručio je Jovanović.

On je naveo da je celokupna komisija uveče prebrojala glasove, ne jedanput, nego tri puta i da je sve bilo ispravno.

"Nikakvog incidenta, ništa nije bilo na biračkom mesto od ujutro u šest sati do pola deset uveče. Ja sam predao vreću i sav materijal, imam dokazano da sam u 12:15 predao i izašao. Kome je ovo bila volja ili bilo šta da nešto naudi tom biračkom mestu ja stvarno ne znam", naveo je Jovanović.

On je istakao i da su svi bili prisutni i da niko nikakvu primedbu nije imao.

"Kao predsednik pitao sam je li ima neko nešto, neku primedbu. Birači su izašli i kazali svoje", zaključio je Jovanović.

Predsednik RIK Vladimir Dimitrijević saopštio da je notorna laž tvrdnja da je ukupno 793 glasa sa dva biračka mesta u Novom Pazaru upisano Aleksandru Vučiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: