Dodeljene nagrade za najbolje studentske radove

Unija studentskih glasila Srbije dodelila je priznanja za najbolje radove objavljene u studentskim glasilima u periodu od marta 2016. do 28. februara. 2017.

Izvor: B92

Sreda, 05.04.2017.

18:23

Default images
Foto: Thinkstock

Nagrade su dodeljene povodom 80 godina studentskog novinarstva.

U kategoriji intervjua kao najbolje ocenjen je rad Slađane Nedeljković sa Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu. "Na kraju pustinje uvek mogu da pronađem cvet" objavljen je u časopisu "Politikolog"

Među reportažama nagrađen je rad Zorana Strike sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. "Ljudi u kroksama" objavljen je na sajtu "Univerzitetski odjek".

U kategoriji komentara, žiri se odlučio da nagradi rad Marije Stojadinović sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. "Žena koja je stvorila pop kulturu", takođe je objavljen na sajtu "Univerzitetski odjek".

U kategoriji sportskih uzveštaja nagradu je dobila Ana Tomić sa Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta "Singidunum". "Het-trik Goranovića za potpuni preokret i slavlje Saobraćajaca", objavljen je na sajtu "Sportindeks".

Nagrade su dodeljene i za još nekoliko radova koje je teško žanrovski kategorizovati, te su nagrade pripale Snežani Vukašinović za "S ljubavlju iz Zagreba, kužiš?", Nebojši Novkoviću za " Crni labud", Mariji Grbić za "Sanja Kljajić: Nemamo novinare sa integritetom" i Marii Petrović za "Trka zadovoljstva".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: