Poslanici Srpske liste se vratili u Skupštinu Kosova

Poslanici Srpske liste prisustvuju sednici Skupštine Kosova nakon skoro šestomesečnog bojkota.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.03.2017.

12:25

Default images

Povratak u poslaničke klupe pre nekoliko dana najavio je šef Srpske liste Slavko Simić, koji je rekao da se vraćaju kako bi "iskoristili sve mogućnosti za sprečavanje formiranja kosovske vojske i da bi Prištini uskratili izgovore za neformiranje ZSO".

Današnjoj sednici Skupštine, osim srpskih poslanika, prisustvuje i ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić, preneo je Radio KiM.

Na dnevnom redu današnjeg zasedanja među šesnaest tačaka nalazi se i izbor jednog člana Sudskog saveta Kosova iz srpske zajednice.

Na početku sednice predloženo je da se šesta tačka, razmatranje Nacrta zakona o visokom obrazovanju, ukloni sa dnevnog reda, što su podržali i poslanici Srpske liste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: