Noć u BG:Tri udesa, tri osobe povređene, 152 poziva Hitnoj

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode pri čemu su povređene ukupno tri osobe, od kojih su dve zbrinute na licu mesta.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 30.03.2017.

07:41

Noć u BG:Tri udesa, tri osobe povređene, 152 poziva Hitnoj
Tanjug

To je rekla Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prva saobraćajna nezgoda dogodila se u 23:03 sati na Zrenjaninskom putu kod broja 152, kada je lakše povređen motorciklista - 16-godišnji mladić, koji je najpre prevezen u Urgentni centar, a potom na VMA koja je bila dežurna.

U 23:49 sati kod Arene, u Bulevaru Zorana Đinđića, povređen je 30-godišnji muškarac koji je zbrinut na licu mesta i odbio dalji transport.

Lakše povrede noge zadobio je 43-godišnji muškarac u svojstvu pešaka 40 minuta posle ponoći na uglu Bulevara Despota Stefana i Ulice Jovana Avakumovića, nakon čega je zbrinut na licu mesta i, takođe, odbio dalji transport.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 96 intervencija od kojih 23 na javnom mestu, dok su se od hroničnih bolesnika, pored astmatičara, za pomoć najviše javljali hipertoničari, srčani i psihijatrijski bolesnici, a bilo je i slučajeva alkoholisanih osoba, navela je Macura.

Prema njenim rečima, juče su zabeležene 152 intervencije Hitne pomoći od kojih 54 na javnom mestu, a dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije označena kao teška trauma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: