U izbornoj noći - izaberite B92

Gledaoci TV B92 i posetioci B92.net će tokom izbornog dana i u izbornoj noći moći prvi da dobiju informacije o volji građana i proceni rezultata CeSID-a.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.03.2017.

15:26

U izbornoj noći - izaberite B92
Foto: Promo

B92 i Prva jedine su televizije s nacionalnom frekvencijom koje će, zajedno s Al Jazeera Balkans, tokom izbornog dana 2. aprila o volji građana i proceni rezultata CeSID-a prve informisati svoje gledaoce kao i posetioce portala B92.net, Prva.rs i Aljazeera.net/balkans.

Zahvaljujući saradnji Antena grupe Srbija i Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID), u specijalnim informativnim emisijama koje će se emitovati tokom celog dana na Prvoj televiziji i B92, građani Srbije imaće priliku da prate rezultate glasanja na predsedničkim izborima od 12 časova do ponoći, dok regionalni ekskluzivitet u prenošenju izborne volje građana Srbije pripada Al Jazeeri Balkan.

Sve najvažnije informacije i prve procene izbornih rezultata, kao i najmoderniji grafički prikaz glasanja o ishodu predsedničkih izbora na Prvoj televiziji prenosiće u vestima Ana Mitić, dok će na televiziji B92 voditelji specijalne emisije "Izbori 2017" biti Slavko Beleslin, Ivana Konstantinović i Suzana Trninić.

Iskusni reporteri Prve televizije i B92 izveštavaće iz izbornih štabova, a prve procene i promene izbornih rezultata predstavljaće se kroz 3D grafički prikaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: