HR: Službenici "Tuđmana" intervenisali zbog Jugoslavije

Službenici na novom terminalu aerodroma "Franjo Tuđman" u Hrvatskoj morali su da reaguju kada je jedna osoba "naišla na Jugoslaviju" i oštro negodovala.

Izvor: N1

Utorak, 28.03.2017.

14:11

HR: Službenici
Screenshot

Kako javlja regionalna televizija N1, na novom terminalu nalazi se i prodavnica hrvatskih dizajnera u kojoj se, između ostalog, nalaze i platnene torbe s različitim sloganima. Na jednoj je na engleskom napisano: "Daleko od Rusije, blizu Italije", dok je na drugoj natpis: "Između YU i EU", što je zasmetalo putniku.

"Nema Jugoslavije! Zašto je Jugoslavija tu?! Što ovo tu radi?", vikao je čovek, nakon čega su mu prišli službenici aerodroma i smirili ga.

Prebacivanjem svih operacija sa starog na novi putnički terminal, te poletanjem i sletanjem prvih putničkih aviona, jutros je i zvanično počelo komercijalno poslovanje novog putničkog terminala zagrebačkog aerodroma "Franjo Tuđman".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: