"Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju"

Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju, rekao je u Nišu predsedniči kandidat i lider SRS Vojislav Šešelj.

Izvor: Tanjug

Utorak, 28.03.2017.

16:22

Foto: Tanjug, arhiva

On je na predizbornom mitingu na Trgu kralja Milana okupljenim građanima rekao da se situacija u Srbiji nije poboljšala, uprkos izjavama premijera o broju radnih mesta, novim fabrikama, putevima...

Da je Vlada tako dobra, kao što je premijer Vučić hvali i da je on toliko uspešan - on ne bi želeo da napusti Vladu, kazao je Šešelj, uz tvrdnju da je sva vlast u ovom trenutku upravo u Vladi.

Predsednik s druge strane, kako je rekao, nema veliku moć i velike nadležnosti, zbog čega je Šešelj rekao da je Vučićev motiv da pređe s jedne na drugu funkciju samo da bi imao kompletnu vlast u svojim rukama.

"A to nije dobro za Srbiju - jer, vlast bez kontrole postaje samovlašće", rekao je Šešelj, koji se nakon obraćanja "sa svojim patriotama" uputio u šetnju niškim ulicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: