Srpska lista: Opozicija nervozna,na KiM će doživeti debakl

Srpska lista saopštila je da nedeljama traju nastojanja pojedinih kandidata za predsednika Srbije da obezvrede glasove građana Srbije na Kosovu i Metohiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.03.2017.

22:24

Srpska lista: Opozicija nervozna,na KiM će doživeti debakl

Pokušavaju da stvore utisak da se ovde sprema izborna krađa, iako će i predstojeće izbore, kao i sve prethodne od 2012, nadgledati OEBS i mešoviti birački odbori u kojima će većinski biti zastupljeni predstavnici stranaka opozicije, dodaje se u saopštenju.

Iza tih pokušaja se, saopšteno je iz Srpske liste, krije želja da se ospori čitav izborni proces u Srbiji ukoliko se rezultati tim kandidatima ne budu svideli, ali srećom, u demokratskim sistemima poput našeg, predsednik na tu funkciju stupa glasovima građana, a ne samoproglašenjem ili postavljanjem iz neke strane ambasade.

"Osim što očito žele da destabilizuju Srbiju i ukinu demokratiju, kandidati Boško Obradović, Vuk Jeremić i Saša Janković sve češće nervozno iznose besmislene optužbe na račun Srpske liste, Srpske napredne stranke i Srba na Kosovu i Metohiji, jer znaju da će upravo ovde doživeti najveći izborni debakl", navodi u saopštenju Srpska lista.

Glasovi građana sa Kosova i Metohije su indikator kojim se meri da li je nečija politika nacionalno odgovorna, a pomenuti kandidati po onome što su do sada činili ili nisu činili ovde svakako neće proći taj test, stoji na kraju saopštenja Srpske liste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: