Mediji: Vučić zatražio dozvolu za ulazak na Kosovo

Predsednik Srpske napredne stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od Vlade Kosova dozvolu da boravi na Kosovu, prenose kosovski mediji.

Izvor: B92

Nedelja, 26.03.2017.

14:23

Default images
Getty Images

Kako javlja Danas, kosovski mediji tvrde da će predsednik SNS-a održati nekoliko skupova tokom kampanje za predsedničke izbore.

"Da, očekuje se da Vučić sledeće nedelje dođe na Kosovo", rekao je neimenovani izvor i dodaje da je Aleksandar Vučić zahtev dostavio u svojstvu premijera Srbije.

Međutim, Ministarstvo spoljnih poslova Kosovo još uvek nije odgovorilo na podneti zahtev. S druge strane u kabinetu premijera još uvek nema zvanične potvrde o poslatom zahtevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: