Upali na psihijatriju: Kuvali kafu, nestao vredan metadon

Klinika za psihijatriju u Novom Sadu je opljačkana, nestalo je 59 flaša metadona čija je vrednost 200 miliona dinara, saznaje B92.

Izvor: B92

Subota, 25.03.2017.

11:56

Upali na psihijatriju: Kuvali kafu, nestao vredan metadon
Foto: Freeimages

Pljačka se dogodila u noći između četvrtka i petka, nezvanično je potvrđeno za B92 u Kliničkom centru Vojvodine.

U međuvremenu je već petoro zavisnika primljeno na Urgentni zbog uzimanja prevelike količine metadona. Policija za sada istražuje ovaj slučaj.

Prema rečima izvora B92, pljačka nije mogla da se izvede bez nekoga iz psihijatrijske ustanove ili iz policije.

Naš izvor napominje da se sumnja da su lopovi imali pomoć iznutra, s obzirom na to da je psihijatrijska bolinica ima jako obezbeđenje, te je nejasno kako je neko mogao toliku količinu metadona nesmetano da iznese iz ustanove. Pljačkaši su na psihijatriji proveli nekoliko sati u periodu od ponoći do šest ujutru, čak su večerali i kuvali kafu na odeljenju, i ujutru izašli sa metadonom vrednim 200 miliona, koji na ulici vredi duplo više.

Strahuje se da će velika količina ukradenog metadona uskoro preplaviti novosadske ulice i klubove.

B92 je pokušavala da u novosadskoj policiji dobije preciznije informacije u vezi sa ovim događajem, ali se do daljeg niko nije javljao na pozive.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: