Oblačno i svežije, do 20 stepeni

U Srbiji će biti promenljivo oblačno, svežije, u većini krajeva suvo a na jugozapadu i jugu ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom.

Izvor: B92

Subota, 25.03.2017.

01:00

Oblačno i svežije, do 20 stepeni
Thinkstock

Vetar će biti slab i umeren severni, severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od sedam do 12, a najviša dnevna od 16 do 20 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i svežije. Vetar će biti slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura kretaće se oko deset, a najviša dnevna oko 17 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u nedelju biti pretežno oblačno i hladnije mestimično sa kišom, na jugu sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.Tokom noći ka ponedeljku u višim planinama predviđa se susnežica i sneg. U ponedeljak će biti hladno na jugu i istoku još ponegde sa kišom na ; planinama sa snegom. U ostalim krajevima se predviđa delimično razvedravanje.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se i dalјe savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Na jugu i jugozapadu Srbije astmatičari mogu osetiti izvesne tegobe. Kod meteoropata su mogući problemi sa snom, glavobolјa i zamaranje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: