Kreće karavan, Beli kod Crnog Đorđa: Odabrali me, kao tebe

Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli ispred spomenika Karađorđu u Orašcu krenuo je na putovanje po Srbiji.

Izvor: B92

Subota, 25.03.2017.

13:05

Kreće karavan, Beli kod Crnog Đorđa: Odabrali me, kao tebe
Foto: Screenshot

"Okupili smo se u ovolikom broju da nastavimo ono što je naš predak započeo. Posle 1.000 i kusur godina ja radim ono što si ti radio", rekao je Beli.

"Karađorđe! Karađorđe! Možda nisam visok kao ti, ali imam snagu, ljudi su me odabrali, isto kao tebe", dodao je.

Preletačević se potom obratio svom Nebojši Prilepku navodeći da je on Miloš Obrenović i "svi oni koji su izdali svoje glavešine".

"I ovog puta češ me izdati i ubićeš me, al nema veze. Krenuću da spasem ovaj narod. Okupilo se ovde nas 17.000, došlo je 2.000 autobusa samo iz Orašca. Nećemo jesti sendviče nego ćemo jesti prase. Danas krećemo odavde, neka bude početna tačka. Ovde ćemo se vratiti i proslavićemo pobedu", rekao je Beli ispred Karađorđevog spomenika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: