"Moj sin nije namerno oborio avion"

Na drugu godišnjicu pada aviona Džermanvingsa, otac Andreasa Lubica je odbacio tvrdnje da je njegov sin namerno oborio avion sa 150 osoba.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2017.

23:45

Tanjug/AP

Takođe, zatražio je dodatnu istragu.

"Moj sin u trenutku nesreće nije patio od depresije", rekao je na konferenciji za novinare u Berlinu Ginter Lubic, otac kopilota avina koji se na putu iz Barslone u Diseldorf 24. marta 2015. zabio u obronke Alpa na jugu Francuske.

Njegov advokat Andreas Ber kaže da ne postoji dokaz da je Andreas bio sam u pilotskoj kabini u trenutku nesreće, prenosi Hina.

"Po našem mišljenju nastavak istrage je preko potreban", rekao je on pozivajući se na rezultate veštačenja koje je naručio njegov klijent.

Istraga je pokazala da je Lubic izvršio samoubistvo namerno oborivši letelicu, kao i da se prethodno lečio od psihičkih problema.

Porodice žrtava pada aviona kritikovali su oca zbog tvrdnje da njegov sin nije odgovoran za obaranje aviona, prenosi BBC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: