Dramatična potera automobilma u Banjaluci posle pljačke

Dramatična policijska potera za trojicom begunaca u vozilu dogodila se u noći između četvrtka i petka u Banjaluci, javljaju "Nezavisne".

Izvor: B92

Petak, 24.03.2017.

09:44

Dramatična potera automobilma u Banjaluci posle pljačke
Foto: Thinkstock

Kako navode, završena je hapšenjem Banjalučanina Tomislava Vrepca (19) i dvojice maloletnika, a koji su zasad osumnjičeni za najmanje tri teške krađe.

Potera je završena tako što su automobilom koji su prethodno ukrali sleteli s puta, probijen je karter, i tako su pali u ruke policajaca.

Vrebac je odmah uhapšen, a policija je prema maloletnicima postupila u skladu sa zakonskim propisima. Prethodno su, kako je "Nezavisnim" potvrđeno iz policije, ukrali vozilo u sredu uveče oko 19.20 u Ulici Jovana Dučića, u krugu "Čajavca".

"Taj automobil zatim je korišćen tokom teške krađe na automatskoj autoperionici, nedaleko od kružnog toka u banjalučkom naselju Petrićevac", pojašnjavaju iz policije.

Policija ih je primetila tokom krađe, a osumnjičeni su počeli da beže.

"Zahvaljujući dobro organizovanim i koordinisanim aktivnostima policajaca, sustignuti su u Ulici srpskih ustanika i lišeni slobode", navela je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

"Nezavisne" navode da je policija utvrdila da je ista grupa prethodne večeri izvela tešku krađu i u autoperionici naselju Lauš. Spisak onog što su uradili, međutim, mogao bi biti i duži.

Ukradeno vozilo je nakon završenog uviđaja i uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koje je o svemu obaviješteno, vraćeno vlasniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: