Posetio Rugovin grob, "obavestio ga o određenim pitanjima"

Jedan od visokih zvaničnika Demokratskog saveza Kosova Haki Borovci posetio je grob osnivača te partije Ibrahima Rugove i "informisao ga o određenim pitanjima".

Izvor: B92

Petak, 24.03.2017.

08:36

Posetio Rugovin grob,
Foto: GettyImages

"Predsednik je bio srećan", preneo je Borovci članovima stranke, navodi RTS.

Sednica prištinskog ogranka Demokratskog saveza Kosova, navode kosovski mediji, krenula je potpuno neočekivanim tokom kada je funkcioner stranke Haki Borovci partijskim kolegama preneo detalje razgovora sa Ibrahimom Rugovom, koji je preminuo 2006. godine.

Borovci je rekao da je, sa još nekolicinom partijskih drugova, posetio Rugovin grob.

"Informisali smo predsednika Rugovu o 27. godišnjici prištinskog odbora. Predsednik nas je pitao kako stoje stvari. Informisali smo ga o određenim pitanjima“, rekao je Borovci.

"Predsednik je bio veoma srećan... Rekao nam je da ne prekidamo dobre odnose sa Amerikancima“, rekao je Borovci, čije je izlaganje bilo propraćeno burnim aplauzom članova DSK.

Pre nekoliko dana, bivši hrvatski admiral Davor Domazet-Lošo rekao je da bivši predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milošević nije mrtav, odnosno da nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu.

"Slobodan Milošević je živ, a sanduk na njegovoj sahrani bio je prazan“, rekao je penzionisani admiral.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: