BG: Zapalio se automobil, izgoreo vozač

Vozač automobila poginuo je na putu kod Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu pošto se njegov automobil zapalio, rečeno u Hitnoj pomoći.

Izvor: Beta

Petak, 24.03.2017.

07:33

Default images
Foto: Freeimages

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da se nesreća dogodila sinoć oko 22.20, da je lekarska ekipa mogla samo da konstatuje smrt i da nije bilo moguće utvrditi pol osobe.

Ona je rekla da se tokom noći na ulicama Beograda dogodilo još pet saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba lakše povređeno, zbog čega su prevezeni u Urgentni centar.

Dvojica muškaraca, od 36 i 40 godina, lakše su povređeni nešto posle ponoći u udesu u Mileševskoj ulici, a devojka (23) zadobila je lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi oko 23.30 u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu.

Oko 22 časa u udesu u Ulici Marka Čelebonovića lakše povrede zadobili su žena (33) i muškarac (43), dok je na uglu ulica Grčića Milenka i Veselina Masleše povređen pešak, muškarac (63).

U Cvijićevoj ulici oko 20.35 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovale devojka (19) i dve devojčice od dve i devet godina, koje nisu povređene.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 104 puta, od čega su 22 intervencije bile na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, hipertoničari i osobe sa malignitetom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: