Ristovski: Volim Vučićevu energiju, ostali su "mrsomudi"

Kad nije lako, Vučić je najbolji, poručio je glumac Lazar Ristovski na predizbornom mitingu Aleksandra Vučića u beogradskoj Areni.

Izvor: Tanjug

Petak, 24.03.2017.

17:55

Ristovski: Volim Vučićevu energiju, ostali su

Ristovski je rekao da je na mitingu da bi izrazio svoj "građanski, demokratski i ljudski stav" i da javno kaže da će glasati za Aleksandra Vučića.

"Svi smo ovde da dokažemo da postoji samo jedna Srbija, nema pet Srbija, nema građanske bez seljačke, intelektualne bez radničke, studentske Srbije bez majki i očeva, ima samo jedna Srbija, Srbija čiji će predsednik biti Vučić", rekao je Ristovski.

On je upitao kako da veruje da će Saša Janković vratiti osmeh na lice Srbije, kad ga nikad nije video da se nasmejao, kako da veruje da će Jeremić biti predsednik kad je on u Srbiji samo u prolazu i kada će, kad izgubi izbore, otići negde u svet u neku fotelju.

"Čini mi se da bi nečije žene dobile više glasova nego neki kandidati", primetio je Ristovski.

On je kazao da je njegovo opredeljenje jasno, jer samo Vučić ima snagu da se žrtvuje za bolju Srbiju, što pokazuje svojim delom.

"To cenim, volim njegovu energiju, on je borac kao ja. Borci dobijaju bitke, a ostali su mrsomudi, da izvinete", rekao je Ristovski.

On je kazao da Srbija mora da se okrene radu i toleranciji, da prihvati različitosti u svakom smislu, te da u Srbiji mora da vlada ljubav i da svi moraju biti kulturniji.

"Vučiću neće biti lako da zadovolji želje svih, ali on je najbolji kad nije lako, kad ima zadatak ispred sebe, a to je da bude predsednik svih građana Srbije", rekao je Ristovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: