"Tenzije koje pravi SNS mogu lako da eskaliraju"

Pokrajinski odbor DS za Vojvodinu tvrdi da se ometa kampanja Saše Jankovića u Vojvodini i da je predizborni skup u Kovačici morao biti održan na otvorenom.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2017.

17:12

Zamenik predsednika DS Igor Salak u izjavi medijima je rekao da se nastavlja sa "ometanjem i otvorenom opstrukcijom predizborne kampanje Jankovića" u Vojvodini, i dodao da "tenzije koje povodom promotivnih skupova Jankovića u pojedinim mestima prave lokalne organizacije SNS lako mogu da eskaliraju".

On je kazao da je u Kovačici trebalo da se održi skup Jankovića, a da su u isto vreme i istom mestu svoj "kontramiting" organizovali naprednjaci.

"Vlast je očigledno želela da izazove incidente i sukobe, do kojih nije došlo zahvaljujući našoj prisebnosti. Mi smo jednostavno otišli na drugo mesto i tamo održali svoj skup, čime smo jasno stavili do znanja da mi svoju političku borbu vodimo mirnim i demokratskim sredstvima, ali i da se ne bojimo pretnji i provokacija vlasti", rekao je Salak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: