Tramp: Ne ide mi dobro? Pa, ja sam predsednik, vi niste

Američki predsednik Donald Tramp rekao je u intervjuu časopisu Tajm da ne može loše da mu ide, jer je on predsednik, "a vi niste".

Izvor: B92

Četvrtak, 23.03.2017.

18:18

Tramp: Ne ide mi dobro? Pa, ja sam predsednik, vi niste
Getty Images

Tramp je u opširnom intervjuu branio svoje postupke od početka mandata i razne izjave, iako za mnoge od njih nije potvrđeno da su istinite, dok su neke vrlo sporne.

"Ja sam veoma instinktivna osoba, ali se ispostavlja da su moji instinkti ispravni", rekao je Tramp, dodajući da je on "osoba koja zna kako život funkcioniše".

Na pitanje da li je zabrinut za svoj kredibilitet pošto je citirao izjave za koje se pokazalo da su netačne, Tramp je rekao da je on citirao "veoma ugledne ljude s veoma uglednih televizijskih mreža".

Tramp je rekao da je mnogo puta bio u pravu iako mu mnogi nisu verovali i kao primer naveo ishod britanskog referenduma o članstvu u Evropskoj uniji, svoju pobedu na predsedničkim izborima, kao i to da mnoge članice NATO ne plaćaju svoje račune.

On je rekao da je nasledio haos na Bliskom istoku i u Severnoj Koreji, kao i haos sa nezaposlenošću i trgovinom, navodeći da je to priča kojom mediji treba da se bavi.

"Hej, vidite, u međuvremenu, mislim, ne može mi ići tako loše, zato što sam ja predsednik, a vi niste. Znate? Pozdravite sve, OK?", rekao je Tramp na kraju intervjua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: