"Izetbegović poslednja vrsta ratnog lidera na Balkanu"

Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović je zadnja vrsta ratnog lidera na Balkanu, kaže predsednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.03.2017.

11:57

Foto: Thinkstock

Kako kaže, Izetbegović zato treba da ode sa političke scene BiH.

Gostujući u emisiji Telering RTRS-a, Radončić je govorio o donosima među koalicionim partnerima, mogućim novim koalicijama na nivou BiH nakon izbora 2018. godine, te krizi vlasti.

Radončić je, između ostalog, rekao da se Izetbegović neprimereno ponaša poslednjih 25 godina u maniru:"Ja sam sultan, vratite mandate".

"Prvo vreme je da ti (Izetbegović) odeš, jer on je zadnja vrsta ratnog lidera na Balkanu, ima 25 godina vrlo neuspešne vlasti", rekao je Radončić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: