BG: Požar na Vračaru, stradao muškarac

Jedna osoba poginula je noćas u požaru u Mačvanskoj ulici na Vračaru, rečeno je agenciji Beta u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.03.2017.

07:46

Default images

Poziv Hitnoj pomoći upućen je sat i 15 minuta posle ponoći, a lekari su po dolasku na mesto požara mogli samo da konstatuju smrt starijeg muškarca.

Jutros oko šest sati na kružnom putu kod motela "1.000 ruža" u smeru ka auto-putu jedna osoba je lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovali teretni kamion i dva putnička vozila.

U saobraćajnoj nezgodi u Vinogradskoj ulici u smeru ka Surčinu oko ponoći lakše su povređene četiri osobe.

Oni su zadobili ortopedske povrede i po zbrinjavanju na mestu udesa prevezeni su u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 110 puta, od čega 30 puta na javnom mestu. Pomoć su najčešće tražile osobe sa povišenim pritiskom i psihijatrijski pacijenti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: