Parović u Prokuplju delio kesice sa semenom i svojim likom

Kandidat Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović je u Prokuplju delio kesice sa semenom povrđa na kojima je bio njegov lik, pišu Južne vesti.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.03.2017.

20:52

Parović u Prokuplju delio kesice sa semenom i svojim likom
screenshot/Južne vesti

Kako se navodi, Parović je građanima Prokuplja sa štanda u centru grada delio kesice sa semenom, na kojima je bila zalepljena "specijalna" etiketa.

"Prolazila sam ulicom kada su me neki mladi ljudi zaustavili i ponudili mi nekoliko kesica semena raznog povrća, poput paradajza i peršuna. Pomislila sam da je u pitanju reklama neke semenske kuće, ali kada sam ugledala na prednjoj strani lik mladića i redni broj 3, shvatila sam da se radi o kandidatu za predsednika", priča jedna starija Prokupčanka.

Kaže da je ponuđene kesice semena uzela i da je pitala mladiće ko je čovek sa slike, kada se, kako kaže, pojavio sam Parović koji je ukratko rekao svoju biografiju, da ima duži radni staž od svih kandidata i da nije profesionalni političar.

"Saslušala sam ga, uzela kesice semena, ali iskrena da budem - neću ga glasati. Nije me ubedio, suviše je ovo neozbiljno", dodaje Prokupčanka.

Parović je tokom dana posetio pojedine opštine Topličkog okruga gde je razgovarao sa građanima i delio svoj promotivni materijal, seme sa sezonskim povrćem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: