Apsolutni heroj - poslanik pokušao da spasi policajca FOTO

Britanskog poslanika Tobijasa Elvuda, koji je pokušao da spasi policajca izbodenog ispred britanskog parlamenta, mediji su proglasili "apsolutnim herojem".

Izvor: Tanjug

Sreda, 22.03.2017.

21:25

Apsolutni heroj - poslanik pokušao da spasi policajca FOTO
Foto: Tanjug

Na fotografijama se vidi kako Elvud, bivši vojnik i član Konzervativne partije, kleči pored tela policajca dok mu daje veštačko disanje i pokušava da zaustavi krvarenje, javio je britanski list Telegraf.

Kasnije je objavljeno da je policajac preminuo.

Mnogi korisnici društvene mreže Tviter podelili su fotografije "okrvavljenog" Elvuda u trenutku dok pomaže policajcu, prenosi Klix.ba.

Elvudov brat Džon ubijen je 2002. godine u bombaškom napadu na Baliju. Policija je saopštila da je četvoro ljudi poginulo u napadu ispred britanskog parlamenta i na Vestminsterskom mostu u centru Londona, među kojima su jedan policajac i napadač, a 20 osoba povređeno.

Britanski list "Gardijan" objavio je fotografiju na kojoj se vidi muškarac za kojeg se sumnja da je odgovoran za napad ispred britanskog parlamenta.Fotografiju pogledajte - OVDE.

Pročitajte još: Godišnjica Brisela – drama u "srcu Londona" FOTO / VIDEO

Novinar Dejli mejla Kventin Lets kaže za BBC da je video trenutak kada policija puca u napadača u dvorištu Vestminsterske palate.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: