Suze za govornicom, rasprava ispred sale

Tokom vanredne konferencije za medije Nataše Jeremić, supruge predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, ispred sale odvijala se burna rasprava.

Izvor: B92, N1

Utorak, 21.03.2017.

20:07

Suze za govornicom, rasprava ispred sale

Dok se Nataša Jeremić u suzama obraćala novinarima, ispred štaba Vuka Jeremića trajala je burna rasprava između predstavnika štaba i novinara Studija B, Informera i Srpskog telegrafa, jer im ulaz na konferenciju nije bio dozvoljen, javlja N1.

"A kako mislite fizički da me sprečite? Alo bre, ovo je slobodna zemlja, otvori!!! Ovo je konferencija za novinare, otvori!!!“, kazao je Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera.

U raspravi s Vučićevićem, u jednom trenutku, našla se i predsednica UNS-a Ljiljana Smajlović.

"Meni je u ovom momentu preče da se sa Natašom...", kazala je pred ulazom Ljiljana Smajlović.

"A preče ti je to? A nije ti preče to što se zabranjuju novinarske slobode", odgovorio je Vučićević.

"Zato što je ona teže povređena nego ti", uzvratila je ona.

Iz štaba Vuka Jeremića kažu da troje novinara nisu pustili jer, tvrde, nisu bili uredno akreditovani. Akreditacija nije bila potrebna novinarkama koje su konferenciji prisustvovale kao podrška Nataši Jeremić, javlja N1.

Podsetimo, potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov je u ponedeljak rekao da supruga Vuka Jeremića, Nataša, "upravlja celokupnim narko-tržištem u Srbiji". Predsednički kandidat SNS i aktuelni premijer Aleksandar Vučić se javno izvinio građanima i poručio da niko iz SNS nikada više neće uvrediti članove nečije porodice.

Na vanrednoj konferenciji za novinare Nataša Jeremić je rekla da ne prihvata izvinjenje. Ona je rekla i da se plaši šta će se dalje dešavati.

"Ne mislim da će na ovome stati, plašim se da će mi neko podmetnuti drogu. Ne znam šta je sledeće, iskreno se plašim", izjavila je Nataša Jeremić.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je konferencija Nataša Jeremić povodom izjave Milenka Jovanova primer dvostrukih aršina.Opširnije - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: