Janković: Čestitke Nataši Jeremić na hrabrosti

Kandidat za predsednika Saša Janković najoštrije je osudio nasilje nad suprugom predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Natašom Jeremić.

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2017.

15:34

Janković: Čestitke Nataši Jeremić na hrabrosti
Foto: Tanjug

On je naveo da će "kao predsednik Srbije, štititi građanke Srbije od izliva verbalnog i svakog drugog nasilja, od bilo koga da dolazi".

Janković je naveo i da će učiniti sve da nadležne institucije na ovakve slučajeve najoštrije i efikasno reaguju ili budu pozvane na odgovornost, preneo je njegov izborni štab.

"Gospođi Jeremić i celoj njenoj porodici čestitam na hrabrosti i pružam svaku vrstu podrške", rekao je on.

Janković je izrazio uverenje da brzo doći vreme kada će javni funkcioneri prestati da budu pretnja sigurnosti građankama i građanima.

"Srbija će biti zemlja u kojoj se prava građana poštuju, a nasilnici kažnjavaju, a ne građani kažnjavaju, a nasilnici poštuju”, istakao je Janković.

"Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko-tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić", piše u saopštenju Jovanova.

Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić u međuvremenu je uputio izvinjenje.

Ubrzo se oglasio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović: "A kada Jeremić i Janković pričaju..."

Nataša Jeremić je na vanrednoj konferenciji za medije izjavila da izvinjenje ne prihvata, da će se konsultovati sa advokatima i da će ako pokrene tužbu ona biti pokrenuta protiv Aleksandra Vučića.

U emotivnom obraćanju rekla je da je strašno što uopšte mora da govori o tome da nikada nije bila u kontaktu ni sa kakvim narkoticima.

"Deset godina nisam popila čašu vina. I nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu. On to zna. I strašno je što je dopustio nešto ovako", dodala je Nataša Jeremić, a iz prvog reda bodrio ju je njen suprug Vuk Jeremić, takođe na ivici suza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: