Vučić o Nataši Jeremić: Dvostruki aršini

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je konferencija Nataša Jeremić povodom izjave Milenka Jovanova primer dvostrukih aršina.

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2017.

15:14

Vučić o Nataši Jeremić: Dvostruki aršini
Foto: Tanjug

"To je ne po prvi put na delu licemerje najgore vrste i najgori dvostruki aršini", rekao je Vučić i onda se izvinio novinarkama Pinka i Informera "što su morali da trpe teror".

Vučić je naveo i da je članovima njegove stranke pod pretnjom isključenja zabranjeno da pominju bilo čiju porodicu.

Kako kaže, saopštenje Milenka Jovanova u kojem govori da je Nataša Jeremić šef narko-klana u Srbiji je video tek jutros i odmah osudio, a to je, kako kaže, bila njegova reakcija na priču "dosovskih kandidata" na uvrede upućene njegovom bratu, ocu i sinu.

"Šta treba, da ga dovedem ovde, da cmizdri sa vama, a posle da pravim selfije?", rekao je Vučić.

Osim toga, Vučić je naveo i da je na njemu da "zaštiti i Natašu Jeremić".

"To je jedna glupost na njihovih hiljadu", rekao je Vučić i istakao da su mnogi izgovarali gadosti na račun njihove porodice, a da mu niko nije pružao podršku.

Rekao je da kod njega svi novinari mogu da dođu i da postave pitanje, a da kod "njih" neki novinari ne smeju ni da priđu.

Govoreći o svom bratu Andreju Vučiću, premijer je izjavio da on živi u stanu koju je kupio na kredit, da ga otplaćuje 11 godina.

"Nikada mu ništa nisu našli, ali svakog dana su lagali, kao i za ostale članove moje porodice. A da li razmišljaju kako to preživljava njegova ćerka Anastasija, ili supruga koja čeka bebu? Udri po porodici Vučić. Kažu - to mu nije otac, otac mu je neki Albanac. I to je sve u novinama koje podržavaju dosovske kandidate. Ja ne umem da pravim takvu vrstu scene", rekao je Vučić.

"Udrite na mene, gospodo, ako znate, umete, smete i možete. Niti možete, niti smete pa znate da neću da odgovaram svaki dan na udarce na moju porodicu. Neću njih da uvlačim", dodao je Vučić.

Vučić je rekao i da je ponosan što se suprotstavlja "medijskoj, soroševskoj aždaji", a rekao je i da su njegove konferencije za novinare "oaze slobode" i da svi novinari mogu da mu postave bilo koje pitanje, što nije slučaj sa drugim kandidatima.

Takođe, postavio je pitanje šta bi se desilo kada bi on organizovao demonstracije ispred RTS-a.

"Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko-tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić", piše u saopštenju Jovanova.

Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić u međuvremenu je uputio izvinjenje.

Ubrzo se oglasio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović: "A kada Jeremić i Janković pričaju..."

Nataša Jeremić je na vanrednoj konferenciji za medije izjavila da izvinjenje ne prihvata, da će se konsultovati sa advokatima i da će ako pokrene tužbu ona biti pokrenuta protiv Aleksandra Vučića.

U emotivnom obraćanju rekla je da je strašno što uopšte mora da govori o tome da nikada nije bila u kontaktu ni sa kakvim narkoticima.

"Deset godina nisam popila čašu vina. I nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu. On to zna. I strašno je što je dopustio nešto ovako", dodala je Nataša Jeremić, a iz prvog reda bodrio ju je njen suprug Vuk Jeremić, takođe na ivici suza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: