Stefanović o Jovanovu: A kad Jeremić i Janković pričaju...

Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da je izvinjenjem lidera SNS Aleksandra Vučića zbog izjave Milenka Jovanova stavljena tačka na tu priču.

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2017.

14:00

Stefanović o Jovanovu: A kad Jeremić i Janković pričaju...
Foto: Tanjug

"Svi su čuli i videli izjavu Aleksandra Vučića o tome. Ja nemam šta da dodam na to. Ta izjava govori dovoljno o svemu", rekao je Stefanović.

Novinari su Stefanovića pitali da li Ministarstvo unutrašnjih poslova ima neke informacije o optužbama Jovanova da supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša, kontroliše narko-tržište Srbije.

Nema potrebe da ponavljam ono što je Vučić već rekao, istakao je Stefanović.

Odgovarajući na pitanje da li će Jovanov biti pozvan na informativni razgovor povodom tvrdnji koje je izneo, Stefanović je ponovio da je potpuno jasno za sve građane ono što je rekao Vučić, te da ne bi ulazio u svaki detalj te izjave.

"Premijer se izvinio zbog takve izjave, iako je on nije dao", kaže Stefanović.

Istakao je da ga niko od novinara nikad nije pitao da li će na informativni razgovor biti pozvani Saša Janković, Jeremić i svi ostali koji, kako kaže, o premijeru govore sve najgore.

Kako je dodao, "Njima je valjda dozvoljeno da ljude nazivaju kriminalcima, lopovima i ubicama i da to govore o Vučiću i o ljudima iz SNS, ali kad neko iz SNS-a napravi grešku onda ga treba izložiti medijskoj harangi".

"Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko-tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić", piše u saopštenju Jovanova.

Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić u međuvremenu je uputio izvinjenje.

Nataša Jeremić je na vanrednoj konferenciji za medije izjavila da izvinjenje ne prihvata, da će se konsultovati sa advokatima i da će ako pokrene tužbu, ona biti pokrenuta protiv Aleksandra Vučića.

U emotivnom obraćanju rekla je da je strašno što uopšte mora da govori o tome da nikada nije bila u kontaktu ni sa kakvim narkoticima.

"Deset godina nisam popila čašu vina. I nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu. On to zna. I strašno je što je dopustio nešto ovako", dodala je Nataša Jeremić, a iz prvog reda bodrio ju je njen suprug Vuk Jeremić, takođe na ivici suza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: