Nataša Jeremić: Plašim se šta će dalje biti

Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Nataša izjavila je na vanrednoj konferenciji za medije da se plaši šta će se dalje dešavati.

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2017.

11:18

Nataša Jeremić: Plašim se šta će dalje biti
Foto: Tanjug

"Ne mislim da će na ovome stati, plašim se da će mi neko podmetnuti drogu. Ne znam šta je sledeće, iskreno se plašim", izjavila je Nataša Jeremić na vanrednoj konferenciji za medije.

Ona je vidno potresena na konferenciji za novinare tokom koje je gotovo sve vreme govorila plačući izjavila da će o tome dalje pričati na sudu, da se još nije konsultovala sa advokatima, a na pitanje da li će tužiti Srpsku naprednu stranku, njenog lidera Aleksandra Vučića ili Milenka Jovanova rekla je:

"Ako se budem odlučila da tužim nekoga, biće to Vučić".

Takođe, istakla je i da ne prihvata izvinjenje.

"Ajde sada da budemo iskreni, da li imamo sumnje da Aleksandar Vučić ne kontroliše svaku reč koja dolazi iz stranke? Kontroliše svaku reč iz 90 odsto medija, a kamoli reči koje dolaze iz njegove stranke", navela je Jeremićeva.

Jeremićeva je navela i da je "zgrožena", kao i da je "ovo prevazišlo svaku meru".

"Aleksandar Vučić se jutros izvinio i govorio o pristojnoj Srbiji. Mislim da treba da se stidi, zato što on stoji iza ovog saopštenja. Mislim da je zato potpuno van svake pristojnosti što se on oglašava i govori o pristojnoj Srbiji." U emotivnom obraćanju rekla je da je strašno što uopšte mora da govori o tome da nikada nije bila u kontaktu ni sa kakvim narkoticima.

"Deset godina nisam popila čašu vina. I nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu. On to zna. I strašno je što je dopustio nešto ovako", dodala je Nataša Jeremić, a iz prvog reda bodrio ju je njen suprug Vuk Jeremić, takođe na ivici suza.

"Sinoćnim saopštenjem su pokazali da su spremni na sve. Ja se sada plašim i pitam se šta je sledeće", istakla je i dodala da će se o tužbi konsultovati sa advokatom.

Jeremićeva se potom zahvalila svima koji su došli, pre svega kolegama sa RTS "na hrabrosti, podršci i prijateljstvu". Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov u ponedeljak je izjavio da je "najveća kriminalna banda u Srbiji u okruženju Vuka Jeremića".

"Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko-tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić", piše u saopštenju Jovanova.

Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić u međuvremenu je uputio izvinjenje.

Ubrzo se oglasio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović: "A kada Jeremić i Janković pričaju..."
Foto: Tanjug
Novinarka Pinka pitala je da li je u redu kada se pominje porodica Aleksandra Vučića u kampanji, odnosno njegov brat Andrej Vučić i kum Nikola Petrović, Nataša Jeremić je rekla da ne želi da priča o tome i da bi, da nije supruga predsedničkog kandidata, rekla mnogo više nego što priča njen suprug.

Ona je novinare zamolila da sačuvaju minimum dostojanstva i da pošteno i odgovorno obavljaju svoj posao, ističući da razume njihov strah za sopstvenu egzistenciju.

Na konferenciju je pokušao da uđe urednik Informera Dragan Vučićević, ali mu iz izbornog štaba nisu dozvolili da prisustvuje, uz obrazloženje da nije akreditovan.

Vučićević je protestovao tvrdeći da mu se time onemogućava da radi svoj posao, na šta su mu iz izbornog štaba odgovorili da on nije došao da radi već da pravi cirkus.

Pokušajima predstavnika Jeremićevog izbornog štaba da ubede Vučićevića da ode pridružila se i novinarka Olja Bećković, ali Vučićević je to odbio i tokom konferencije ostao u dvorištu ispred zgrade izbornog štaba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: