FEFA od sada u okviru Univerziteta Metropolitan

Univerzitet Metropolitan je saopštio da je fakultet FEFA potpisao Ugovor o pristupanju i da je o tome doneo odluku i Senat Univerziteta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.03.2017.

11:01

FEFA od sada u okviru Univerziteta Metropolitan

Ugovor su potpisali, rektor Univerziteta Metropolitan profesor dr Dragan Domazet i dekan fakulteta FEFA, profesor dr Nebojša Savić.

Potpisivanju je prisustvovao i profesor Goran Pitić sa fakulteta FEFA.

"FEFA će od danas poslovati kao fakultet u sastavu Univerziteta Metropolitan, sa svojstvom pravnog lica. Ovo je čin objedinjavanja i bliske saradanje dve privatne visokoškolske ustanove, koje su opredeljene da nude kvalitetno visoko obrazovanje. Daljom bliskom saradnjom integrisanog Univerziteta Metropolitan, koji u svom sastavu ima tri fakulteta bez svojstva pravnog lica (Fakultet informacionih tehnologija, Fakultet za menadžment i Fakultet digitalnih umetnosti) i sada četvrtog fakulteta u svom sastavu FEFA, ali sa svojstvom pravnog lica, očekuje se još veći nivo kvaliteta obrazovanja koji nude. Ovim činom objedinjavanja, stvoreno je značajno jezgro kvalitetnog privatnog visokog obrazovanja u Srbiji, okrenuto što bližom saradnjom sa svetom biznisa i industrijom. Samo tako se može ostvariti kvalitetno obrazovanje, tj. obrazovanje koje zadovoljava potrebe i očekivanja poslodavaca, a koje osposobljava studente da razvijaju svoje uspešne profesionalne karijere", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: