"Vikom i skakutanjem Jeremić ne može promeniti činjenice"

Predsednički kandidat Vuk Jeremić ne može "vikom i skakutanjem uz megafon" promeniti činjenicu da je bio najgori ministar u najgoroj vladi u istoriji Srbije.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 19.03.2017.

17:39

To je saopštio potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

Prema njegovim rečima, umesto što viče i skakuće, Jeremić treba da objasni građanima kako je uspeo da, tokom svog mandata, na putne troškove potroši 3,6 miliona evra narodnih para i da, pored toga, strpa u džep čak 50.000 evra za dnevnice.

"Dok se Jeremić narodnim parama bahatio po kraljevskim apartmanima najskupljih hotela, jeo kavijar i pio najskuplji šampanjac, takozvanu nezavisnost Kosova priznala je čak 91 država u svetu, u Srbiji je otpušteno pola miliona ljudi, država je dovedena na korak od bankrota, a najviši predstavnici međunarodnih institucija njegovo ponašanje nazivali su 'budalaštinama'", naveo je Jovanov.

Takva je bila Srbija Vuka Jeremića i takvu bi ponovo hteo da napravi, ali mu to narod neće dozvoliti, dodaje se u saopštenju.

"Kad se Tadićev rashodovani potrčko već dohvatio megafona, mogao bi preko njega da objavi ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta traži zauzvrat. To narod mnogo više zanima od loše odglumljenih i nabiflanih fraza, koja ponavlja svakog dana", zaključio je Jovanov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: