Jeremić: Sloboda dolazi u Srbiju

Predsednički kandidat Vuk Jeremić kaže da je neophodno na predsedničkim izborima promeniti ovaj naopak sistem i poručio da sloboda ovog proleća dolazi u Srbiju.

Izvor: B92

Subota, 18.03.2017.

14:16

Jeremić: Sloboda dolazi u Srbiju

"Beograd ima poseban duh. Ovaj grad se odupirao svim vrstama okupacije, odupire se i danas ovoj. Lepo je vreme, dolazi proleće, dolazi sloboda u Srbiju. Zato sam danas pričao sa Beograđanima kako zajedno možemo da promenimo ovaj naopak sistem i postavimo interes naših ljudi ispred svega", istakao je Jeremić.

Jeremić je naglasio da Beograd ne sme da bude poznat samo po jeftinoj zabavi i arapskim šoping molovima, već ponovo mora postati poslovni i kulturni centar ovog dela sveta.

Jeremić je sa suprugom Natašom tokom danas posetio desetak lokacija u gradu gde je sa više stotina Beograđana razgovarao o situaciju u Srbiji i predstojećim predsedničkim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: