"Krijemo se iz Vučića? Pa, šta? To je tačno, on je lider"

Pobeđivali smo i do sada, vala ćemo i sad, i to u prvom krugu, poručio je gradonačelnik Novog sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević.

Izvor: Tanjug

Subota, 18.03.2017.

12:33

Tanjug

On je rekao to na mitingu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića u Novom Sadu.

Vučević je rekao da bi svi politički protivnici, koji stalno kritikuju premijera, voleli da u svojim redovima imaju - Vučića.

Oni koje smo pobeđivali na izborima, istakao je Vučević, zamerali su nam da se krijemo iza Aleksandra, da je on naš i ''kišobran'' I ''suncobran'', da pobeđujemo zahvaljujući njemu.

"Pa, šta?", zapitao je i dodao: "To je tačno. On je naš lider I najbolji je među nama. I oni bi hteli da ga imaju I da ih predvodi”, istakao je Vučević.

Kazao je da sada treba pomoći Vučiću za bolju budućnost Srbije, a da je Novi Sad uz njega jer zna koliko je kao premijer, lider i prijatelj pomagao sve ove godine, ne rečima nego delima.

“Kada god sam ga kao gradonačelnik nazvao s nekim predlogom, rekao je ''radimo''", kazao je Vučević i podsetio da su u Novom Sadu posle četiri decenije otvarane fabrike, uspostavljene su nove industrijske zone, smanjen broj nezaposlenih za oko 7.000, a Vučić je pomogao I da Novi Sad ode u Brisel I pobedi, te da postane evropska prestonica kulture I omladinska prestonica Evrope.

Vučević je istakao da je Novi Sad samo jedan od brojnih primera u Srbiji kako se Vučić borio za svoju državu I narod.

“Ovi DOS-istički kandidati u stampedu na predsedničku fotelju, a pre svega u stampedu za narodne pare, mogu da mrze, prete vešanjem, sanjaju ulice, da u bolesnim umovima priželjkuju krvavi scenario. Znaju samo da mrze, neće ih narod, džaba im sve. Davna su prošlost”, podvukao je on.

Vučević je istakao da Srbija nema alternative osim Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

"Dragi prijatelji, ja nemam ''isceljujući osmeh'', ali vidim ljude kojima se vratio osmeh", zaključio je Vučević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: