Štab Jankovića:U Beogradu skup "Konačna istina o Savamali"

Izborni štab kandidata za predsednika Srbije Saše Jankovića organizuje skup "Konačna istina o Savamali", saopšteno je iz Jankovićevog tima.

Izvor: B92

Subota, 18.03.2017.

10:38

Štab Jankovića:U Beogradu skup
Tanjug

Dodaje se i da će skup biti održan u subotu, 18. marta 2017. godine, od 17 časova u Hercegovačkoj 2, u Beogradu.

"U izbornoj noći između 24. i 25. aprila prošle godine, nisu porušeni samo objekti u Savamali. Porušena je pravna država, pogaženo je poverenje građana u policiju. Čak ni nakon skoro jedanaest meseci, nisu otkriveni i procesuirani niti nalogodavci niti izvršioci tog besramnog čina. Državni organi, taoci jednog čoveka, ćute. Mi nećemo više da ćutimo. U subotu u 17 časova reći ćemo konačnu istinu o Savamali", navodi se u saopštenju.

Na skupu će se okupljenim građanima obratiti kandidat za predsednika Srbije Saša Janković, akademik Dušan Teodorović, proslavljeni košarkaški trener i bivši selektor reprezentacije Dušan Ivković i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: