Rat uživo: Ekipa Skaj njuza preživela džihadiste / VIDEO

Reporterska ekipa televizije Skaj njuz je umalo stradala u napadu pripadnika Islamske države u Mosulu, javili su svetski mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.03.2017.

22:15

Rat uživo: Ekipa Skaj njuza preživela džihadiste / VIDEO

Kako se navodi, na svega nekoliko metara od mesta gde je bombaš samoubica aktivirao eksploziv nalazili su se reporter Sjuart Ramzi, snimatelj Nejtan Hejl i savetnik za bezbednost Majk Mohajni, pošto su prethodno pobegli od napada snajperista.

“Ekipa se našla u problemu kada su džihadisti otvorili paljbu iz snajpera, potom su pobegli u automobil u čijoj blizini je eksplodirala bomba. Veruju da im je život spasao bager koji se nalazio između vozila i bombaša samoubice“, dodaje se.

Na snimku se čuje i razgovor Hejla i Ramzija.

Hejl: Prijatelju, jesi li dobro?

Ramzi: Je*ote jesam, osećam ruke i noge, sve je tu, nisam povređen!

Posle bekstva sa linije vatre naleteli su na drugi problem, koji je opisao Ramzi.

“Potpuni haos, trčali smo, a meci su leteli svuda okolo. Borili smo se za život. Helikopter je bio iza nas i gađao džihadiste, to je bilo mesto na kom smo bili samo nekoliko sekundi“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: