Radulović predao potpise za kandidaturu

Pokret Dosta je bilo predao je RIK potpise podrške za kandidaturu svog predsednika Saše Radulovića na predsedničkim izborima, 2. aprila.

Izvor: Beta

Subota, 11.03.2017.

12:51

Radulović predao potpise za kandidaturu
Foto: Tanjug

Predato je oko 11.000 potpisa građana, a Radulović je u izjavi novinarima posle predaje potpisa ponovio da će izbori 2. aprila biti referendum "za i protiv Vučića".

"Ova kampanja je od početka nameštena da postigne cilj Aleksandra Vučića, a to je da izlaznost bude što manja kako bi on pobedio u prvom krugu", kazao je Radulović.

On je aktuelnu situaciju u zemlji uporedio sa 5. oktobrom 2000. godine i izborima koji su tome prethodili, kada, kako je ocenio, gradjani nisu glasali za Vojislava Koštunicu, već protiv Slobodana Miloševića.

Lider DJB ponovio je da je u predsedničku trku ušao baš da bi podigao izlaznost birača.

"Nadamo se da će Ljubiša Preletačević Beli iz Mladenovca takodje uspeti da prikupi potpise, ne bi li što veći broj ljudi izašao na ove izbore", kazao je Radulović.

On je ocenio da je aktuelni premijer i kandidat za predsednika države Aleksandar Vučić pobediv.

"Poruka svim biračima je: Izadji i glasaj. Ako udjemo u drugi krug, imam samo jednu poruku za njega: Gotov je", kazao Radulović.

On je dodao da njegov pokret još uvek skuplja "rezervu potpisa" zbog, kako je naveo, ranijih negativnih iskustava.

RIK je do sada proglasio pet pedsedničkih kandidtura - Aleksandra Vučića, Saše Jankovića, Vojislava Šešelja, Vuka Jeremića i Boška Obradovića

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: