Niš: Policija traga za osobom koja je izbola maloletnika

Niška policija i dalje intenzivno traga za osobom koja je oštrim predmetom ubola u grudi maloletnika (16).

Izvor: Beta

Ponedeljak, 27.02.2017.

16:05

Default images

Do nesreće je došlo u tuči koja se u petak oko ponoći dogodila ispred Osnovne škole "Dušan Radović", potvrdili su za Betu u Policijskoj upravi u Nišu.

U tuči u kojoj je učestvovao veći broj tineđžera, bejzbol palicama i oštrim predmetima lakše su povređena još četiri dečaka uzrasta između 15 i 17 godina.

Maloletni D.S. koji je zadobio ubodnu ranu opravlja se na Dečjoj hirurškoj klinici, pošto je operisan iste noći kada se incident dogodio.

Preostali tinejdžeri su posle ukazane pomoći otpušteni na kućno lečenje na sopstveni zahtev.

Motivi tuče za sada nisu poznati, ali prema nezvaničnim informacijama, dva tinejdžera koja žive na sasvim drugim stranama grada zakazala su "obračun" ispred škole "Dušan Radović", a na dogovoreno mesto poveli su i svoje drugove.

Osim pomenutog, u Nišu su proteklog vikenda u još dva incidenta u kojima su "sevale pesnice", tri osobe lakše povređene.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je u subotu uveče zbog maloletnog štićenika (16) Doma za decu bez roditeljskog staranja "Dušan Radović" koji je u tuči van Doma zaradio lakše povrede glave.

Dežurni u toj zdravstvenoj ustanovi sinoć su pružili pomoć dvojici muškaraca starosti 34 i 35 godina koji su se potukli u Triglavskoj ulici.

Učesnici te tuče imali su lakše povrede glave i lica, kazali su za Betu u Hitnoj pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: