LDP: Otvaranje poglavlja ohrabrujuća vest, ali i obaveza

Otvaranje novih poglavlja u procesu pregovora o pristupanju Srbije EU pozitivna je i ohrabrujuća vest za građane.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 27.02.2017.

15:10

LDP: Otvaranje poglavlja ohrabrujuća vest, ali i obaveza

To je korak napred na evropskom putu zemlje, ali i obaveza za ljude koji vode Srbiju da učine sve kako bi se prevazišle unutrašnje podele i tenzije koje postoje u društvu.

"Članstvo Srbije u Evropskoj uniji može dobiti svoj potpuni smisao samo ukoliko odustanemo od zabluda iz prošlosti i učvrstimo evropske vrednosti u našem društvu", navodi se u saopštenju.

Istovremeno u toj stranci ocenjuju da su predsednički izbori prilika da se u građanskoj i demokratskoj opoziciji prestane sa besmislenim svađama koje nemaju nikakve veze sa politikom, već sa sujetama lidera.

Takođe izbori su prilika da se učini sve da se napravi politička alternativa ovoj vlasti koja, iako vodi Srbiju ka EU, nije uspešna u ispunjavanju uslova na unutrašnjem planu neophodnih da Srbija, a tim njenim delovanjem i druge zemlje u regionu, postanu razvijena, moderna i evropska društva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: