Orlić: Jeremić pokazuje komplekse, Vučić ga ni ne pominje

Za SNS je potpuno nerazumljiva, kako se navodi, histerija Vuka Jeremića jer nikoga u Srbiji ne zanimaju laži koje on svakog dana izgovara.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 26.02.2017.

15:27

Orlić: Jeremić pokazuje komplekse, Vučić ga ni ne pominje

Aleksandar Vučić ga uopšte ni ne pominje jer je potpuno nebitan.

Član Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima navodi da mržnja i kompleksi koje Jeremić pokazuje svakog dana, najbolje govore o kakvom je čoveku reč, račundžiji kojem je Srbija rezervna zemlja, kojem nije stalo ni do građana, ni do napretka države, već isključivo do lične koristi.

"To je čovek koji je procenio da tokom svog ministrovanja i pljačkaške vladavine DS družine, iz Srbije nije uspeo da iscedi sve resurse, te je sada rešio da povrati privilegije i nastavi tamo gde je stao sa otimanjem narodnih para", navodi Orlić.

Orlić Jeremića, kojem su, kako navodi, propale inostrane kombinacije i koji je sada na turističkom proputovanju kroz Srbiju, obaveštava da nije predmet interesovanja ni Srpske napredne stranke, niti građana Srbije.

Jer, kako kaže, "oni odlično pamte rezultate ovog potrča Borisa Tadića - pola miliona zatvorenih radnih mesta, prazne fabrike, gladne radnike, bedu, beznađe".…

"Građani odlično vide da je Jeremiću Srbija rezervna klupa, a da mu je jedina politika širenje laži i mržnje prema ljudima koji vole svoju zemlju, koji se za nju svakog dana bore i koji je oporavljaju od posledica štetočinske DS politike", navodi Orlić.

Pres tim budućeg kandidata za predsednika Srbije Vuka Jeremića saopštio je prethodno da je aktuelni premijer Aleksandar Vučić "u poslednjih pet godina Srbiju pretvoiro u zemlju jeftine i obespravljene radne snage", da su plate i penzije smanjene, a životni standard ogromne većine građana pogoršan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: