Beli: Čika bi izaš'o na izbore, ali problem je veliki

Lider pokreta Samo jako Ljubiša Preletačević Beli objavio je da bi se kandidovao na izborima za predsednika Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 26.02.2017.

08:52

Beli: Čika bi izaš'o na izbore, ali problem je veliki
foto: facebook/Ljubiša Preletaèeviæ Beli

On je na svom Fejsbuk profilu naveo da ipak postoji jedan problem. Ranije je za B92.net nezvanično rečeno da Beli razmišlja o kandidaturi.

"Dragi drugovi i drugarice. Čika da bi izaš'o na izbore potrebno je da ima jemstvo od oko 26 miliona dinara, a čika to nema. Ne znam što mi ne daju na obraz, dao bi' im posle izbora dece mi. Kum Ajkula je puk'o sa svojom lovom jer je uložio u neke fabrike, a čiki ostaje da vidi šta će i kako će da nađe lovu na legalan način. Voleo bih da izađem kao kandidat građana, da pokažemo ovima što lelujaju 30 godina na sceni šta su zapravo. Problem je veliki, nadam se da će se rešiti pre raspisivanja izbora. Vaš predsednik", naveo je Preletačević.

Pokret Samo jako je na prošlogodišnjim lokalnim izborima zauzeo drugu poziciju iza koalicije okupljene oko Aleksandra Vučića u Mladenovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: