Telo žene kod Mladenovca: Ubijena pa bačena u kanal?

Beživotno telo Marine Mijailović iz sela Velika Krsna u okolini Mladenovca pronađeno je u petak oko 15 časova u jarku u zaseoku Drenovača, pišu mediji.

Izvor: Blic

Subota, 25.02.2017.

11:32

Default images
Foto: Freeimages

Prema prvim informacijama, policija sumnja da je reč o ubistvu s obzirom na to da je žena pronađena bez odeće na sebi i sa modrim tragovima na vratu.

"Telo je nađeno bez odeće. Marina je bila potpuno gola, i sa povredama po telu, ali bez obdukcije, još niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da li je nesrećna žena ubijena ili je u pitanju nesrećni slučaj", kaže za "Blic" izvor iz MUP Srbije.

Kako "Novosti" saznaju, njen nestanak prijavljen je pre tri nedelje, kada je Marina Mijailović (36) poslednji put viđena ispred porodične kuće u Drenovači.

Telo je pronašao je meštanin Ž. K. (75) kada je otišao da obiđe imanje udaljeno oko tri kilometra od centra sela. Kako tvrdi, obilazeći bunar u kanalu kraj njive ugledao je žensko telo, bez odeće.

Meštani Drenovače tvrde da je Marinin suprug još početkom februara prijavio policiji njen nestanak.

Kako tvrde, proteklog leta doselili su se u ovo selo.

Istražitelji su do dugo u noć vršili uviđaj na mestu na kome je pronađeno telo nesrećne žene, na nepristupačnom terenu. Eventualni dokazi prikupljani su i u samom dvorištu porodične kuće i pomoćnim objektima.

Posle uviđaja, telo je poslato na obdukciju a rezultati se očekuju do ponedeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: