"Švedski standard": Seks kao aktivnost u pauzi za ručak

Jedan švedski političar iz severne polarne oblasti te zemlje želi da uvrsti seks kao zvanično odobrenu aktivnost za državne službenike u toku pauze za ručak.

Izvor: Tanjug

Petak, 24.02.2017.

15:21

Thinkstock

Per-Erik Muskos (42), član gradskog veća grada Overtornea, izjavio je da je "ozbiljno i formalno" predložio da se seks doda na listu prihvatljivih aktivnosti, u šta su uključeni ručavanje, odlazak u teretanu, ili na masažu, preneo je AP.

Dobre strane u slučaju prihvatanja ovog predloga bile bi u podizanju morala zaposlenih i povećanja populacije grada koju trenutno ima 4.500 ljudi, smatra Muskos.

Kako agencija prenosi, on je rekao da trenutno 550 zaposlenih u opštini procenjuje njegov predlog pre nego što dođe pred gradsko veće za nekoliko meseci.

Negativne reakcije na ovaj predlog došle su uglavnom od "nekih starijih zaposlenih koji smatraju da je sramotno pričati o tome šta se dešava u spavaćoj sobi", rekao je poslanik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: