"Mesić i albanski lobisti za krvavi novac spremni na sve"

Srpska lista saopštila je da bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić priželjkujući slobodu za Ramuša Haradinaja pokazuje pravo lice pokreta čiji je deo.

Izvor: Tanjug

Petak, 24.02.2017.

20:29

Foto: Screenshot

Srpska lista, u saopštenju dostavljenom Tanjugu, navodi da je Mesić rušitelj država i ponosni učesnik u izazivanju krvavog bratoubilačkog rata, čovek koji se ponosi svojom ulogom u razaranju države čiji je nestanak gurnuo u rat i stradanje milione Srba, Muslimana, Hrvata.

"Mesić se pridružio listi albanskih lobista, koji su za krvavi novac, stečen trgovinom narkoticima i ljudskim organima, spremni da učine sve, čak i da ratne zločince nazivaju svojim prijateljima. Mesićeva politička karijera je velika istorija beščašća i ne čudi što je upravo on požurio da popuni svoj penzioni fond prljavim albanskim novcem", navodi se u saopštenju.

"U trenutku kada u Vukovaru ponovo srpskom narodu prete šovinističkim porukama, Mesić je ovime uputio opasnu i nimalo ospokojavajuću poruku našem narodu i još jednom pokazao da nije sposoban da pokaže makar minimum poštovanja za srpske žrtve i žrtve rata uopšte", saopšteno je iz Srpske liste.

Srpski narod ne može da se razočara ili da bude uvređen time što je u red njegovih neprijatelja još jednom stao otvoreni i osvedočeni srbomrzac i čovek sumnjivog morala poput Mesića, stoji na kraju saopštenja Srpske liste.

Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić izjavio je da se nada da će "njegov prijatelj" Ramuš Haradinaj uskoro biti na slobodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: