Zapaljena zastava BiH u Mostaru

Nepoznati počinioci zapalili su državnu zastavu Bosne i Hercegovine koja je juče postavljena na zgradi institucija BiH u Mostaru, potvrdila je policija.

Izvor: RTS

Petak, 24.02.2017.

18:43

Zapaljena zastava BiH u Mostaru
Foto: Thinkstock

Pripadnici MUP-a su, piše Dnevni avaz, izdali naredbu za uzimanje snimaka video-nadzora s okolnih zgrada, te se nadaju da će počinioci ubrzo biti pronađeni.

Naime, juče je postavljen fasadni nosač za zastavu, koja je osvanula ispred ulaza s bočne strane zgrade.

U zgradi su smeštene Agencija za sigurnost hrane, Služba za zajedničke poslove institucija BiH, Centar za informisanje i priznavanje iz oblasti visokog obrazovanja, Konkurencijsko veće BiH, Institut za nestale osobe, Agencija za unapređenje stranih investicija, Državna regulatorna agencija za radijacijsku i nuklearnu sigurnost, Institucija ombudsmana za ljudska prava BiH i Centar za uklanjanje mina.

Inače, zgrada je nekoliko puta bila na meti pljačkaša, a unutar objekta nema video-nadzora, kao ni fizičke zaštite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: