Jeziva scena kod Čačka: Bezumnici odsekli psu zadnje noge

Stravičan slučaj zločina nad životinjama dogodio se u Preljinskoj Baluzi kod Čačka, gde su nepoznati počinioci odsekli obe zadnje noge psu Vidosava Đerića.

Izvor: B92

Petak, 24.02.2017.

15:03

Jeziva scena kod Čačka: Bezumnici odsekli psu zadnje noge
Thinkstock

Kada je pre dva dana krenuo da nahrani svog psa Muju, Vidosav je zatekao jeziv prizor - njegovom vernom ljubimcu bile su odsečene obe zadnje noge.

Motiv za ovakav svirepi zločin niko ne zna, ali vlasnik psa sumnja na osvetu.

"Volim ga kao rođenog brata. Ne znam zašto mu nisu pucali u glavu da ga ubiju nego su hteli da se muči ovako. Žao mi je životinje mnogo", priča kroz suze ovaj starac.

Zbog finansijske situacije Vidosav Đurić ne može da pruži adekvatnu pomoć svom psu, a kaže da će bez pomoći njegov verni prijatelj svoje poslednje dane provesti u velikim mukama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: